Regionale aanbesteding 'Inkoop 100% duurzame elektriciteit en aardgas' wint Delftse Aanbeste

20-12-2019 6118 keer bekeken

Bij de jaarlijkse uitreiking van de Delftse AanbestedingsAward heeft de regionale aanbesteding 'Inkoop 100% duurzame elektriciteit en aardgas' de eerste prijs in de wacht gesleept.

Delft, 19-12-2019

In een uiterst feestelijke stemming werden gister in Delft de winnaars van de AanbestedingsAward en de InkoopKennis Quiz bekend gemaakt. Bij deze jaarlijkse 'pop-up prijsuitreiking' worden projecten of collega's die afgelopen jaar 'impact met inkoop' hebben gemaakt in het zonnetje gezet. De lokaal ingekochte en 'SDG-proof' prijzen werden uitgereikt door directeur Dienstverlening Chris Kruizinga.

Winnende project geroemd om hun bijdrage aan de duurzame energietransitie

Het winnende project dit jaar was de aanbesteding 'Inkoop 100% duurzame elektriciteit en aardgas'. Deze regionale aanbesteding voor de gemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Westland en Zoetermeer werd door de jury beloond met de Award vanwege de zeer duurzame insteek van de aanbesteding, de aansluiting bij de beleidsdoelstellingen van het College en de betrokkenheid van het projectteam gedurende het hele traject.

De winnaars konden hun circulaire wisselmedaille vol trots laten zien aan hun collega's op de kerstborrel die later die dag werd gehouden.

 

Cookie-instellingen