MVI Congres 2018

Inkoopkracht ZHW 16-08-2018 1447 keer bekeken

Op 3 oktober 2018 organiseert de Rijksoverheid het 3e jaarcongres Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) in Nijmegen. Ook dit jaar is er een interessant en inspirerend programma voor alle overheidsprofessionals die een rol spelen bij MVI: beleidsadviseurs, projectleiders, en inkopers.

Hoe eerder duurzame of maatschappelijke doelen meegenomen worden in een project, hoe succesvoller de uiteindelijke inkoop. Daarin is het belangrijk om samen op te trekken.

Dit jaar valt het MVI-congres samen met de opening van de 10e EcoProcura, dé Europese conferentie voor kennisuitwisseling over MVI in de publieke sector. Een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen uit binnen- en buitenland te horen én ervaringen uit te wisselen met collega’s uit heel Europa. Aanmelden is nu mogelijk!

KoopWijsPrijs

Tijdens het MVI Congres wordt ook de KoopWijsPrijs uitgereikt aan het meest aansprekende MVI inkoopproject. Een project (van uzelf of een andere organisatie) voordragen kon tot en met 31 juli 2018.

Meer informatie: Koopwijsprijs

EcoProcura

Na de lunch sluiten de buitenlandse deelnemers aan en start het programma van EcoProcura, de moeite waard om aan deel te nemen! Het programma bevat ook een aantal Nederlandse sessies, waarvoor u zich kunt aanmelden. De gemeente Nijmegen nodigt iedereen ook uit voor het avondprogramma. U kunt ook deelnemen aan zowel het MVI congres als alle dagen van EcoProcura.

Programma EcoProcura 3 oktober 2018

Aanmelden

Deelname aan het MVI Congres en EcoProcura op 3 oktober 2018 is kosteloos. U kunt uw deelname op 3 oktober 2018 aan EcoProcura aangeven in het aanmeldformulier van het MVI congres. U kunt zich ook aanmelden voor het totale 3-daagse congres, inclusief MVI congres. Als deelnemer van het MVI congres kunt u zich voor EcoProcura aanmelden tegen een gereduceerd tarief. Doe dit voor 31 augustus 2018 en betaal slechts 215 euro (in plaats van 425 euro).

Aanmelden MVI congres/EcoProcura

Partners

Het MVI congres wordt georganiseerd door de gemeente Nijmegen, PIANOo en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat mede namens de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. EcoProcura wordt georganiseerd in samenwerking met ICLEI.

Meer informatie

Dossier: Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Link: Meer informatie over aanmelden

Direct aanmelden

 

Bron: Pianoo

 

Cookie-instellingen