Reminder: Workshop van Judith Scherpenisse en Daniëlle van de Velde

Inkoopkracht ZHW 11-07-2023 259 keer bekeken

Op 12 oktober 2023 geven Judith Scherpenisse en Daniëlle van de Velde van Tender People een workshop ‘Dialoog met de markt’. Graag nodigen zij jou van harte uit om deel te nemen aan deze sessie. 

Je kunt je nog aanmelden, zie bericht hieronder..

----

De workshop biedt een verdiepingssessie over het voeren van een dialoog met de markt in het kader van aanbestedingen. 

Datum en tijd: 12 oktober 2023, van 15:00 tot 17:00 uur (met na afloop een borrel om na te praten). Locatie: Kantoor van Tender People (Grebbeberglaan 15, Utrecht) 

Tijdens de workshop zullen zij ingaan op verschillende aspecten van het voeren van een dialoog met de markt, waarbij ze concrete voorbeelden en mogelijkheden bespreken die je direct kunt toepassen in jouw praktijk. Na afloop van de workshop nodigen zij je uit om onder het genot van een borrel verder te praten over het onderwerp. 


Aanmelden
Om je aan te melden, vragen we je vriendelijk om uiterlijk 15 september 2023 een e-mail te sturen naar info@tenderpeople.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot 15 deelnemers, dus meld je tijdig aan. 

Mocht je, je hebben aangemeld, maar je kunt niet komen en je hebt je niet tijdig (uiterlijk 1 oktober) afgemeld, dan zijn wij genoodzaakt een no-show vergoeding van 100 euro in rekening te brengen. 


Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen info@tenderpeople.nl. TenderPeople kijkt ernaar uit om je te verwelkomen op 12 oktober en samen dieper in te gaan op de mogelijkheden van dialoog met de markt. 

 

Cookie-instellingen