Webinars 6 en 7 november: MVI-zelfevaluatietool en opstellen Actieplan (MVOI)

Inkoopkracht ZHW 02-11-2023 205 keer bekeken

Ben je benieuwd naar hoe jouw organisatie de MVI-zelfevaluatie tool kan gebruiken om MVI te monitoren? In oktober en november organiseert PIANOo twee korte trainingen met een uitleg en een demo van de MVI-zelfevaluatie tool.

Training MVI-zelfevaluatietool 6 november

6 november 2023 - 6 november 2023 | Bron: PIANOo

Ben je benieuwd naar hoe jouw organisatie de MVI-zelfevaluatie tool kan gebruiken om MVI te monitoren? In oktober en november organiseert PIANOo twee korte trainingen met een uitleg en een demo van de MVI-zelfevaluatie tool. Ook zullen we laten zien welke rapportages je kunt maken en hoe je deze kunt gebruiken.

Doelgroep

Alle overheidsinstellingen die met het monitoren van MVI aan de slag willen.

Tijd, datum en locatie

6 november 2023, van 10.00 tot 11.00 uur.
Online via MS teams.

Kosten

Deelname is gratis

Aanmelden

Meld je aan door een e-mail te verzenden naar mvizet@pianoo.nl. Vermeld hierbij de datum van de bijeenkomst waar jij je voor wilt aanmelden.

 

Webinar - opstellen Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI)

7 november 2023 | Bron: PIANOo

Door te werken met een actieplan MVOI doe je recht aan duurzaamheids- en maatschappelijke thema’s en zo maak je met inkopen het verschil. Wil je aan de slag met het opstellen van een actieplan MVOI voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor dit webinar op 7 november 2023.

Maatschappelijk verantwoord inkopen is een belangrijk instrument om maatschappelijke doelen en de daarbij behorende transities te realiseren. Overheden, gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk hebben samen een inkoopkracht van ruim 85 miljard euro per jaar. Ze zijn bepalende opdrachtgevers in diverse markten.

Voor wie?

Iedereen die meer wil weten over het schrijven van een actieplan MVOI binnen publieke organisaties kan zich inschrijven.

Programma

Het webinar wordt verzorgd door Hans Bloemendaal (adviseur MVOI van PIANOo) en Joost Brouwer (Bureau 2030). In dit webinar gaan zij onder meer in op:

Verwacht in dit webinar op de praktijk gerichte informatie en voorbeelden, toepasbaar binnen je eigen organisatie.

Datum, tijd en locatie

Dinsdag 7 november 2023 van 9:30 tot 10:30 uur.

Online via teams

Online inloopspreekuur

Bij het inloopspreekuur kan je zonder afspraak vragen stellen, met ons sparren en zaken met ons tegen het licht houden. Er is ook ruimte om spontaan ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Cookie-instellingen