Subsidieregeling Beter Aanbesteden - Informatiesessie - 3de ronde

Inkoopkracht ZHW 07-11-2023 188 keer bekeken

Op 15 november is er een informatiesessie over de subsidieregeling beter aanbesteden - 3de ronde. Aanbesteden vraagt veel, maar biedt ook kansen! De beste resultaten worden behaald als aanbestedende diensten en ondernemers goed samenwerken.

Daarvoor moeten ze elkaar begrijpen, waarderen en vertrouwen. Het programma Beter Aanbesteden investeert daarom in dialoog, bewustzijn, kennis en toepassing in de praktijk.

15 november 2023 - 15 november 2023 | Bron: PIANOo

Zou je in aanmerking willen komen voor de subsidieregeling van het programma Beter Aanbesteden? Dan is het belangrijk dat je de aanvraag goed voorbereidt. Tijdens de informatiesessie op 15 november ontvang je alle informatie over de inhoud van de subsidie en hoor je wat je moet doen om je in te schrijven. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Je kunt de subsidie vanaf 6 december 2023 aanvragen. Alle aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.


Voor wie

Gemeenten, mkb-ondernemers, brancheorganisaties en ondernemersverenigingen of een samenwerkingsverband van dezen die de aanbestedingspraktijk in hun regio willen verbeteren.

Programma

Datum, tijd en locatie

Datum                  : Woensdag 15 november 2023,
Tijdstip                 : 10.00 tot 12.00 uur
Locactie               : online

Kosten

Deelname is gratis

Aanmelden en meer informatie: Informatiesessie Subsidieregeling Beter Aanbesteden - derde ronde | PIANOo - Expertisecentrum Aanbesteden

Cookie-instellingen